Картина от Канава - Приятелство

20/30
Продуктов код kanava19
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 24 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава - Приятелство?

"Приятелство" - това заглавие вдъхновява картина, изпълнена със сърцераздирателна нежност. Цветята в светло оранжево, лилаво и жълто се преплитат като нежен прегръдка, обгръщайки образа на приятелството. Във всяко цвете се крие символ на уникалната връзка, която споделяме. Изобразените красота и чувственост са като нашите спомени, които се носят в сърцата ни.

Този образ празнува най-добрите страни на нашето приятелство - разбирателството, подкрепата и радостта, споделена всяка минута и приключение. В сърцето на картина подаръкът се явява като символ на вашите обменяни животи, емоции и моменти. Той е празник на вашите рождени дни и специални моменти, които споделяте

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина със заглавие "Приятелство", украсена с нежни цветя в светло оранжево, лилаво и жълто, е подходяща за всеки, който иска да изрази своята благодарност и обич към свой приятел. Тя може да бъде подарена на най-различни поводи - рожден ден, юбилей на приятелството, специален момент, който споделяте.

Картината е подходяща за всички възрасти и за всеки пол, тъй като приятелството е универсално и ценно. Тя може да бъде подарък за близък приятел, най-добър приятел, сестра, брат, колега или дори за този специален човек, който винаги е бил до вас.

Независимо дали сте млади или по-възрастни, тази картина носи със себе си послание за дълбоко и истинско приятелство, което не познава граници. Тя може да бъде подарък за приятел, който ще остави топла и вдъхновяваща следа в сърцето на получателя.

Цена:
40 59 лв