Картина от канава със снимка - бурята

40/60
Код kanava-wood-n711
5.00
694
5 поръчки за последните 18 часа
40/60 50/70 60/80 100/130
Добави снимка тук
Цена:
72 39 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Картина на канава с отпечатана снимка и послание към любим човек:

Ти си бурята, която ме отвя. Обичам те, прекрасно мое бедствие.

Красив и нежен подарък, с който да запазите специалните моменти или да изненадате любим човек за Свети Валентин, рожден ден, имен ден, годишнина или просто спонтанна изненада.
Текста може да бъде променен по ваше желание. Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печатът е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава - Бурята?

На тази вълнуваща картина от Канава се разгръща могъща буря на емоции. Морската буря се излива върху платното със силата на страстта и обичта. В дълбоката нощ се изписва послание към любимия човек, въплъщаващо вълненията на сърцето. В центъра на творбата е предоставено пространство за вграждане на ваша снимка, което добавя персонален и интимен акцент.

Декорациите са изпълнени в морска тематика, представяйки вълните на чувствата и бурята на страстта. Отразението на лунната светлина върху водната глад, капките вода във въздуха и сила на вятъра - всичко това създава живописна симфония на емоции.

Тази картина е идеален подарък за годишнина, съпруга или за празника на влюбените, Свети Валентин. Тя носи в себе си неповторимия романтичен заряд и споделени моменти, които ще останат завинаги в сърцата ви.

За кого е подходяща тази картина?

Този подарък би бил прекрасен начин да изразите своята дълбока обич и афекция към съпругата си. Картината ще придаде допълнителен романтичен и интимен оттенък на връзката ви. Ако търсите нещо специално за годишнината си, тази картина е идеален подарък, който ще отрази пътуването и обединението ви като двойка.По време на празника на влюбените, тази картина може да бъде израз на вашия непреходен романтичен жест, който ще накара сърцето на вашия партньор да забие по-силно.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
72 39 лв