Картина от Канава с послание за Любим

20/30
Продуктов код kanava17
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

3 поръчки за последните 4 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Отстъпка: - 10.00%
40 59 лв
36 53 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Преслава Маринова

Вече 2 години поръчвам календари и съм изключително доволна! Препоръчвам на всеки!!!

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Teodora Todorova

Страхотни и бързи.благодарим!

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава с послание за любим?

На платното се отразява нежността на вашите чувства, въплътена в образа на Картината от Канава. Вашето сърце говори през всяка броеница на тази изящна творба, която е вашето специално послание за вашия любим. Фонът наподобява топлия, плетен дървен каркас - символ на стабилността и уюта във вашата връзка.

Декорациите олицетворяват силата и величието на вашето чувство. Главата на лъва с великолепната му грива представлява символа на вярната защита, която вие предоставяте. Той носи в себе си смелост и дълбоко уважение - точно каквито са вашите чувства към него.

Тази картина е ваш подарък, с който искате да му кажете колко специален е за вас. Тя е начинът ви да му предадете цялата нежност, обич и благодарност, които изпитвате всеки ден. Нека тя стане символ на вашата вечна любов и съединение - подарък за Свети Валентин, подарък за всеки ден, който прекарвате заедно.

За кого е подходяща тази картина?

Тази картина от Канава е идеалният подарък за моя любим. През символичния фон от дърво се преплитат вашите уникални спомени. Главата на лъва с величествената му грива представлява силата и защитата, която му предоставяте. Тази творба е вашето послание за него - колко специален е, каква любов и признание му предавате чрез нея. Тя е подарък за Свети Валентин, годишнина или всеки ден, в който искате да му напомните колко голяма е вашата любов.
Отстъпка: - 10.00%
40 59 лв
36 53 лв