Картина от Канава - Това е любов

20/30
Продуктов код kanava25
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

2 поръчки за последните 22 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Ivalina Vasileva

Art-Gift, Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така. Весели празници Ви желая

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява картината от канава Това е любов?

Тази картина от Канава пренася зрителя в магичен свят на любов и нежност. В центъра на картината се изобразява образът на двама влюбени, които държат една друга нежно за ръце. Техният взаимен поглед излъчва топлина и сближаване. Всяка докосвана линия на техните фигури пренася усещане за сближаване и връзка.

Около влюбените се разпростират декоративни елементи, които усиливат идеята за любов и хармония. Във въздуха над тях е издигната красива къщичка за птици, символизираща уют и грижа за другите. Вътре в нея се гнездят малки птичици, които представляват новия живот и възможността за растеж.

За кого е подходяща тази картина?

"Това е любов" от Канава е идеален подарък за специалния човек в живота ви. Съчетавайки образите на влюбени с нежни докосвания и символиката на къщичката за птици, картината излъчва усещане за сближаване, топлина и надежда. Съчетанието от светло зелени и лилави тонове придава свежест и душевност на произведението. Подходяща е за подарък за Свети Валентин, годишнина или рожден ден, като израз на безкрайната връзка и любов, която споделяте. Тази картина препоръчваме като израз на вашия нежен и поетичен жест към жена или съпруг.

 
Цена:
40 59 лв