Персонална канава с послание за дъщеря

20/30
Продуктов код kanava24
5.00
794

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.

4 поръчки за последните 9 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение. Необходимо е изпратените от Вас изображения да бъдат с високо качество.

Какво представлява персоналната картина от канава за дъщеря?

Изящна и вдъхновяваща, персоналната канава с послание за дъщеря е израз на нежност и обич. В топлите нюанси на лилаво, синьо и розово, се преливат емоции и спомени, създавайки вълшебна палитра от чувства. Името на вашето дете е внимателно изобразено в центъра, като светеща звезда на тази уникална творба.

Декорациите, изпъстрящи картината, са като меки прегръдки от цветя и нежност, които пленяват окото и душата. Изящните цветя, обгърнати в благородните цветове, създават атмосфера на спокойствие и радост. Под тази прекрасна сцена е умело вплетено послание, плод на твоите мисли и чувства. То е като нежен зефир, който докосва сърцето и подчертава безкрайната ти обич и гордост към дъщерята си.

Тази персонална канава не е просто подарък, тя е символ на специалния момент в живота на твоето дете. Подходяща за подарък за рожден ден или имен ден, тя носи със себе си послание на вечна привързаност и благопожелания за щастливо бъдеще.

За кого е подходяща тази картина?

Тази персонална канава е подходящ подарък за дъщерята ти, излъчваща нежност и обич. С лилаво, синьо и розово съчетание на цветове, тя създава атмосфера на спокойствие. Името на твоето дете сияе в центъра, а декорацията от цветя добавя нежен акцент. Посланието подчертава твоите чувства. Подаръкът е идеален за рожден ден или имен ден, предавайки топли пожелания и обич към твоя специален човек.

Цена:
40 59 лв