Картина от Канава - Ръченица

20/30
Продуктов код kanava-MS-F1
5.00
794

Картина от Канава - Ръченица
*Изработва се в желан от вас размер.
Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка.

2 поръчки за последните 15 часа
20/30 30/40 40/50 40/60 50/60 50/70 60/80 70/100 80/100 90/100 100/110 100/120 100/130 100/140 100/150
Цена:
40 59 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Картина от Канава - Ръченица

Тази картина е абсолютен исторически шедьовър. Най-известното творение на българският художник, с чешки произход - Мърквичка, с красивото име „Ръченица“ . Първият вариант на тази великолепна картина е сътворен в гр, през далечната 1894година, след това е пресъздадена отново – през 1906г. Това, което е изображено на картината е автентичната бистришка кръчма, в която тази увековечена ръченица се играе от големият приятел на художника Мърквичка, а и на България - не по-малко известният ирландският журналист Джеймс Баучер. Оригиналът на този живописен шедьовър днес е притежание на Националната художествена галерия.

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една предица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Благоухането на една роза, Хубост българска, Възроженски дом и Народен танц. 
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..

Красив и нежен дизайн, с който да декорирате вашия дом или да подарите на приятел.
Тази прекрасна картина пресъздава една малка част от миналото на възрожденските българи. Несъмнено създава усещане за гордост и когато я погледнем, сякаш успяваме да усетим емоцията, скрита в нея.

За кого е подходяща картината Ръченица?

Подходяща е не само за всеки дом, но и за читалища или други културни сгради. А символиката, включена в тази картина я прави много подходяща и за тематични заведения във възрожденски стил.
Изключително подходящ подарък е за 3-ти Март , но и за рожден ден, за коледа, подарък за нов дом или без повод. Други подобни идеи, с които да го съчетаете, можете да откриете при нашите патриотични подаръци.

Какво представлява картината на канава?

Напечатано изображение върху висококачествена канаваца опъната прецизно на дървена подрамка. Печата е екосолвентен с високо качество на отпечатаното изображение.
 

Защо да поръчате Картина от Канава от нас?

Ние изработваме всяка поръчка с много любов и внимание. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. И тъй като ние също влагаме много любов в изработката на всяка картина от канава, то със сигурност и вие ще усетите положителната енергия, която влагаме в изработката на този специален подарък

Цена:
40 59 лв