• Подкатегории
  • Размер на картината
  • Цена
    •   -   лв

Картина от стъкло с послания

Картините от стъкло с послания са подходящи за всеки повод или събитие, като създават усещане за уют в дома.
Изработени са от темперирано стъкло с дебелина 4мм. и висококачествен директен UV печат.
Тези луксозни картини със страхотни послания са чудесен избор за подарък и изненада на ваш близък.

Картина от стъкло с послания

Какво представлява картината на стъкло с послание?

Картината от стъкло с послание е с ярки и наситени цветове, издръжливи на влага и слънчеви лъчи. Декоративните пана за стена от стъкло са изработени от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 4мм. Използва се най-новата технология за печат, а именно директен UV печат. Той гарантира наситеността и издръжливостта на напечатаното изображение.
Монтажът се осъществява посредством специални стъклодържачи, които са включени в комплекта.
Картините от темперирано стъкло, които предлагаме са подходящи за всеки повод и всяко помещение. Изработват се в различни размери /големи, малки, квадратни, вертикални и хоризонтални стъклени картини/ Тези картини са модерни пана за стена, които ще красят всеки един дом, създавайки настроение и уют.

За кого са подходящи картините от стъкло с послания?

Луксозните стъклени картини са прекрасно решение за подарък за различни поводи. Страхотен подарък за ваш близък са именно стъклените картини с послание. 
Направете страхотна изненада със оригинална картина от стъкло с послание, подходяща за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или друг специален повод. 
Можете да направите подаръка, още по-специален като изберете персонално послание, дизайн или картина от стъкло със ваша снимка. Оставете красив спомен с оригинално послание на стъклена картина. Подарък, който няма да остане незабелязан и неоценен. Всеки наш дизайн е изработен с много любов и желание. 
Срокът за изработка е около 5 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.