Стъклено АРТ пано - Аз съм бурята

30 х 30см
Код glassms1
5.00
796

Стъклено АРТ пано - Аз съм бурята
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 21 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срокът за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява картината на стъкло?

Стъкленото АРТ пано "Аз съм бурята" е изразително и вдъхновяващо произведение на изкуството, което може да бъде изработено на 4мм стъкло. То се предлага със специални стъклодържачи, които са включени в комплекта и позволяват лесно монтиране на паното на стената.

Главният мотив на паното е изображение на лъв - символ на сила, воля и вълнуваща енергия. Лъвът е изобразен с величествена постоянност и непоклатимост, въпреки вихрушката от буря, която го заобикаля. Тази сцена предава съобщението, че въпреки всички предизвикателства и трудности, с които се сблъскваме в живота, ние сме способни да преодолеем всичко и да се изправим срещу всякакви невъзможности.

Около изображението на лъва е разположен вдъхновяващ текст: "Ако съдбата ти прошепне 'Не можеш да издържиш на бурята', прошепни обратно 'Аз съм бурята!' Спомни си своя род и чий син си и продължи напред!" Този текст ни напомня, че вътре в нас има неоспорим потенциал да се справим с всичко, което ни среща. Ние трябва да се възползваме от нашата вродена сила и да продължим напред, запазвайки увереността и решителността си.

Стъкленото АРТ пано "Аз съм бурята" е не само естетическо изживяване, но и напомняне за вътрешната ни сила и воля да преодоляваме предизвикателствата в живота. То представлява смелостта да приемем себе си като буря, която може да промени света около нас и да създаде промяна за по-добро. Това е пано, което ни вдъхновява да бъдем смели, да продължаваме напред и да изпълним своята съдба с увереност и решителност.

Един прекрасен подарък за син, с който да му подарите спомен за цял живот.

Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв