• Подкатегории
  • Размер на картината
  • Цена
    •   -   лв

Картини от стъкло с Ваша снимка

Стъклените картини за стена със снимка са прекрасно допълнение към интериора на всеки дом. 
Изработени са от темперирано стъкло с дебелина 4мм, като използваната технология е именно директен UV печат. Възможност за избор на размери /квадратен, вертикален или хоризонтална картина на стъкло/

Картини от стъкло с Ваша снимка

Какво представляват картините на стъкло?

Стъклените картини за стена са подходящи като допълнение към интериора или за подарък на ваш близък. 
Отпечатват се на темперирано стъкло с дебелина 4мм, като използваната технология е именно директен UV печат. 
Декоративните пана за стена от стъкло са с ярки и наситени цветове, издръжливи на влага и слънчеви лъчи. Монтират се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.
Изработват се в различни размери. Предлагаме квадратни, вертикални и хоризонтални картини от стъкло.
Стъклените картини за стена със снимка са модерни пана. Те са страхотно допълнение към интериора на дома ви. Подходящи са за хол, спалня или друго помещение. 
За да изработим картина от стъкло със снимка, имаме нужда от предоставено иображение с по-висока резолюция. Възможно е и персонална изработка с Ваш текст или изображение.

Защо да избера картина от стъкло със снимка?

Стъклените картини, изработени персонално за вас, могат да предадат настроение и стил на всяко помещение като внесат уют.
Създават прекрасна атмосфера и усещането за завършеност на интериора.
Картините от темперирано стъкло със ваша снимка ще запазят спомена за прекрасните моменти със скъпите хора.
Печатът върху стъкло е модерен начин за декорация, както на дома, така и на магазини, офиси или заведения. Също така предлагаме страхотни дизайни на луксозни картини, които са подходящи за хол, спалня или друго любимо ваше помещение. 
Страхотно решение са за по-специален и различен подарък на Ваш приятел, близък, любим/а. Невероятен жест, който няма как да остане незабелязан или недооценен. 
Стъклените картини за стена ще стоят чудесно на всяка една стена и помещение, излъчвайки красота, стил и индивидуалност.
Ние от Art Gift изработваме всичко с любов и дизайнерски нюх. Ако желаете да превърнете вашето жилище в уютен дом, вдъхновено от вашиите идеи, правилният избор е картина от стъкло със снимка. 
Срокът за изработка е около 5 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.