Стъклено АРТ пано - Благоухането на една роза

30 х 30см
Продуктов код glass-MS-F4
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Благоухането на една роза
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.
В полето "желан размер" изберете в какъв размер искате да бъде отпечатана картината.

5 поръчки за последните 5 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Plamen Dikov

Много съм доволен от календарите, които поръчах от вас. Благодаря ви и ви желая весели празници!

Nina Avramova

Вече трета година ползвам услугите Ви и съм много доволна! Весели празници!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една предица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Хубост българска, Възроженски дом и Нороден танц. 
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..  

Какво представлява стъкленото арт пано?

Стъкленото АРТ пано "Благоухането на една роза" представлява изкусително произведение от стъкло с дебелина 4 мм, обогатено с висококачествен УВ печат. То се предлага като декоративни панели за стена, които ще добавят изтънченост и уют на вашия интериор. За монтаж са включени стъклодържачи, които гарантират стабилността му на стената.

Вашият избор от размер ви дава възможност да настроите картина съгласно предпочитанията и нуждите на вашия простор. Тъй като всяка картина се изработва по поръчка, се гарантира индивидуален подход и качество на изображението.

Този нежен дизайн се превръща в истинска поетична поезия, съчетавайки символи на България, които въздействат с гордост и красота. Той е идеален за декорация на домовете на тези, които търсят да обогатят пространството си с дъх на културно и национално богатство. Картина, която намира своето място не само в домовете, но и в училища, читалища и други образователни и културни институции.

Нейната символика я прави подходяща и за различни тематични заведения. Независимо дали става въпрос за подарък за национални празници като 3-ти Март, рожден ден, коледа или просто като жест на добре дошлия подарък за нов дом, това стъклено АРТ пано носи в себе си дълбоко послание и красота. Открийте го сред нашите патриотични подаръци и създайте уникален момент на връзка с националното наследство.

За кого е подходящо стъкленото пано - Благоухането на една роза?

Красив и нежен дизайн, с който да декорирате вашия дом или да подарите на приятел.
Тази прекрасна картина съчетава в себе си символи на България, които създават усещане за гордос и красота, когато погледнете към нея.
Подходяща е не само за всеки дом, но и за училища, читалища или други културни сгради. А символиката, включена в тази картина я прави много подходяща и за тематични заведения.
Изключително подходящ подарък е за 3-ти Март , но и за рожден ден, за коледа, подарък за нов дом или без повод. Други подобни идеи, с които да го съчетаете, можете да откриете при нашите патриотични подаръци.
Срокът за изработка е 10 работни дни след направена поръчка.

Защо да поръчате Картина от стъкло от нас?

Ние изработваме всяка поръчка с много любов и внимание. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. И тъй като ние също влагаме много любов в изработката на всяка картина от канава, то със сигурност и вие ще усетите положителната енергия, която влагаме в изработката на този специален подарък.

Цена:
48 90 лв