Стъклено АРТ пано - Бродуейско бижу

30 х 30см
Продуктов код glassyk102
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Бродуейско бижу
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 4 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Виктория Ставрева

Страхотни сте. Благодаря.

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Бродуейско бижу?

Картината изобразява очарователно куче, облечено в сценичеб костюм с пера и шапка, като държи поза на сцена пред микрофон. Облеклото е декорирано с бижута и блясък, а атмосферата на изображението е топла и поканваща, създавайки усещане за вечерно представление. Сцената е осветена от спотлайтове, добавяйки драматичен контраст и фокусирайки вниманието към изпълнителя.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина върху стъкло е перфектен подарък за любителите на животни и театъра, както и за тези, които оценяват уникалното и креативното изкуство. Идеална е за рожден ден, за ново начало или като централен акцент в къща с артистичен интериор.

Цена:
48 90 лв