Стъклено АРТ пано - Български лъв

30 х 30см
Продуктов код glassyk1
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Български лъв
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.
В полето "желан размер" изберете в какъв размер искате да бъде отпечатана картината.

1 поръчка за последните 23 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

40 х 60см 100.38 лв

50 х 50см 104.56 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Rosi Grigorova

За трета поредна година използвам услугите на Art gift. Изключително много съм доволна от качество,бързина и комуникация. Страхотни са!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една предица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Хубост българска, Възроженски дом и Нороден танц. 
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..  

Какво представлява стъкленото арт пано?

Картина върху стъкло, форма на изкуство, при която картините се създават директно върху стъклена повърхност. Тази конкретна творба представя величествен лъв, който стои на преден план и излъчва чувство на сила и авторитет. Зад него се простира многослойна пейзажна композиция, състояща се от зелени хълмове в основата, последвани от верига от снежни върхове под небе, което изглежда съчетава цветовете на зората или здрача, с ивици от зелени полярни светлини, добавящи мистичен нюанс.

Допълващи величествеността на сцената са елементи, носещи военна или историческа значимост: ред от канони вляво и старинно военно возило вдясно, което може би предполага тема за лидерство в бурни времена или лъвът като символ на смелост и сила пред лицето на конфликт. Тъй като творбата е изработена от стъкло, тя би имала отразяващ и гланцов завършек, който усилва визуалния ефект на цветовете и прави сцената по-жива и динамична.

Картината е налична в различни размери, което позволява гъвкавост в нейното показване, било то като малък акцентиращ елемент или като голяма доминираща част в стаята. Прозрачността и светлоотразителните качества на стъклото могат да добавят дълбочина и яркост във всяко пространство, където тази творба е окачена.

За кого е подходящо стъкленото пано - Български лъв?

Тази стъклена картина с лъв е идеален подарък за хора, които обичат изящното изкуство и имат интерес към символиката на силата и лидерството. Тя би била чудесен акцент в дома или офиса на историци, колекционери на изкуство, любители на животни или военни ентузиасти. Също така е отличен избор за тези, които ценят уникалността и разкоша на ръчно изработените подаръци.
Изключително подходящ подарък е за 3-ти Март , но и за рожден ден, за коледа, подарък за нов дом или без повод. Други подобни идеи, с които да го съчетаете, можете да откриете при нашите патриотични подаръци.
Срокът за изработка е 10 работни дни след направена поръчка.

Защо да поръчате Картина от стъкло от нас?

Ние изработваме всяка поръчка с много любов и внимание. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. И тъй като ние също влагаме много любов в изработката на всяка картина от канава, то със сигурност и вие ще усетите положителната енергия, която влагаме в изработката на този специален подарък.

Цена:
48 90 лв