Стъклено АРТ пано - Венеция

30 х 30см
Код glass03
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Венеция
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 22 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Венеция?

Стъкленото АРТ пано "Венеция" е впечатляващо изкуство, което въздава уникалната красота на каналите на Венеция. Съставено от внимателно подбрани цветове - топло кафяво, слънчево жълто и изискано синьо, паното пренася зрителя в романтичния свят на италианския град на водата.

Този елегантен подарък за юбилей или за важна жена в живота ви излъчва изящество и изтънченост. Изобразявайки извиващите се канали, които оживяват с красивите сгради и гондоли, паното предава усещането за романтика и мистерия, които карактеризират Венеция.

Тази стъклена картина е не само изкусително изработена декорация, но и празник за сетивата. Цветовете се преливат и се сливат, като създават усещане за движение и живот. Този изумителен дизайн се превръща в чудесен акцент в интериора, който допълва стил и изисканост.

Стъкленото АРТ пано "Венеция" е повече от просто картинка - това е израз на изкуство и емоция, страст и хармония, които създават незабравима атмосфера във всяко пространство.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Стъкленото АРТ пано "Венеция" е подходящ подарък за всеки, който цени изяществото на ръчно изработеното изкуство и обича романтичната атмосфера на Венеция. Той ще зарадва сърцето на вашата специална жена за юбилей, предоставяйки й възможността да се потопи в магията на града на водата във всяко едно домашно пространство. Също така, този уникален подарък ще носи радост на любителите на изкуството и пътешествениците, които обичат да се наслаждават на красиви и вдъхновяващи образи.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв