Стъклено АРТ пано - Винаги ще те обичам

30 х 30см
Продуктов код glass_vm31
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Винаги ще те обичам

Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 18 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Добави снимка тук
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано - Винаги ще те обичам

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото пано Винаги ще те обичам?

Стъкленото АРТ пано "Винаги ще те обичам" е изящно творение, което излъчва нежност и романтика. Създадено с внимание към детайлите, то представлява истинска поезия от чувства. На светло розов фон се нареждат бели сърчица, които деликатно обгръщат централната част. В центъра има форма на сърце, която позволява поставянето на специална снимка, представляваща споделните моменти и емоции на вас двамата.

Внимателно изписано в нежен шрифт около снимката, посланието "Винаги ще те обичам" изпъква като обещание за вечна и непреходна любов. Това е идеалният подарък за годишнина, сватба или Свети Валентин, който ще затопли сърцето на вашия любим човек. Това изкуство на стъкло е не само декорация, но и израз на връзката ви, вярно обрисувайки нейната история и значимост.

Със своята деликатност и емоционална сила, това АРТ пано съчетава в себе си изкуство, памет и любов, създавайки вечен символ на вашата връзка.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това нежно стъклено АРТ пано "Винаги ще те обичам" е идеален подарък за съпруг. Подходящ е за подарък за годишнина, сватба, свети Валентин или за израз на постоянната ви привързаност. Този романтичен колаж със сърчица и поле за снимка с формата на сърце излъчва нежност и обещание за вечна любов. С посланието "Винаги ще те обичам" той ще допълни емоциите във връзката ви и ще създаде паметен жест, който ще се пази с грижа.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове. А това е част от нашата мисия!

Цена:
48 90 лв