Стъклено АРТ пано - Водно огледало

30 х 30см
Код glass50
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Водно огледало
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 21 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Водно огледало?

Стъкленото АРТ пано "Водно огледало" е изключително вълшебно произведение на изкуството, което ще обогати всяко пространство с неповторима елегантност. Това каре на стъкло представя хармонично съчетание между градски и морски пейзаж, създавайки усещане за магия и спокойствие.

На картината се разкрива величествен морски хоризонт, нежно изплитащ синевите нюанси на океана с тази на безкрайното небе. Стремежът на водата към бескрайство се допълва от задните планове - живописен град, разгърнал се зад морския обзор. Голямите сгради и небостъргачи се издигат във въздуха, разчертавайки изразителни контури в силуетите си. Този контраст между морски спокойствие и градска енергия създава дълбоко въздействащо изживяване.

Цветовете в синята гама подчертават усещането за хладния бриз и безкрайната далечина. От небесни синьо и тюркоазно до наситено индиго, палитрата на картината излъчва хармония и равновесие.

Това Стъклено АРТ пано е перфектен подарък за специални поводи като имен ден, Коледа или просто като израз на приятелска любов. Той носи в себе си изискаността на изкуството и магията на природата и градския живот, създавайки идеалната атмосфера за вдъхновение и отдих.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Тази картина от стъкло е прекрасен подарък за приятел или семейство, които обичат уникални и изкусителни декоративни елементи. Той може да бъде страхотно допълнение към интериора на дома или офиса им.Направете специален подарък на близък приятел, роднина или партньор по случай техния имени ден. Това ще бъде прекрасен жест, който изразява вашата грижа и внимание към тях.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв