Стъклено АРТ пано - В зеления оазис

30 х 30см
Продуктов код glassyk63
5.00
794

Стъклено АРТ пано - В зеления оазис
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 7 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Галя Наско

Това хресвам
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - В зеления оазис?

На картина на стъкло е портрет на жираф, изпълнен с топлина и живост. Жирафът е изобразен с изящество, очите му са вълнуващо реалистични и предават вътрешна доброта и любознателност. Зад него, тропическата растителност е нарисувана с леки мазки, които създават илюзия за дълбочина и богатство на джунглата. Всяко петно на жирафа е уникално и детайлно нарисувано, което придава характер и индивидуалност на образа. Пастелните земни тонове са съчетани със свежи зелени оттенъци, създавайки чувство за мир и природна хармония.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина е прекрасен подарък за рожден ден, кръщене на дете или като украшение за детската стая или площадка. Би била страхотен подарък за всякакъв повод, като рожден ден на дете, празнуване на нов етап в живота, или като декоративен акцент в нова детска стая. Тя също така е чудесен избор за подарък на любители на дивата природа и животните.

Цена:
48 90 лв