Стъклено АРТ пано - Грация и палми

40 х 60см
Продуктов код glassyk19
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Грация и палми
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 7 часа
40 х 60см 50 х 70см 100 х 40 см
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Гергана Стоянова

Препоръчвам силно. Бързи, коректни, съобразителни и много отзивчиви. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Бих поръчала отново! ❤️

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Грация и палми?

Луксозната стъклена картина се явява истинско изкуство на стъкло, която приковава погледа със своята елегантност и изисканост. На картината се изобразява абстрактна композиция от различни палмови листа, които се преплитат в един невероятно хармоничен танц на форми и цветове.

Черното и златистото са цветове, които допълват и изграждат уникална атмосфера. Черното предоставя драматичен контраст и подчертава красотата на формите, докато златото добавя блясък и изтънченост. Тази картина е истински акцент, който може да преобрази всяко пространство.

Тя е подходяща за интериори, които ценят изкуството и стилът. Луксозната стъклена картина може да бъде поставена в дома, офиса или други обществени пространства, където се търси изключителен дизайн и изразителност.

Тази картина не просто украсява стените, тя създава усещане за роскош и изтънченост. Тя е символ на изкуството и красотата, който може да бъде наслаждаван и ценен от всеки, който се потопи в нейната естетика. Освен това, тя може да бъде идеален подарък за специални поводи като сватби, юбилеи или за тези, които търсят нещо изключително и уникално.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази луксозна стъклена картина с абстрактна композиция от палмови листа в черно и златисто е идеален подарък за хора с изискан вкус и страст към изкуството и дизайна. Тя може да бъде символ на специални моменти като сватби, юбилеи или нови начинания, предоставяйки усещане за роскош и стил. Освен това, тази картина може да бъде символ на уважение и благодарност към близки и приятели, като подчертава изключителната им важност в живота ви. Тя е подходяща както за домашни, така и за офис пространства, предоставяйки изтънченост и креативност в интериора.

Цена:
100 38 лв