Стъклено АРТ пано - Ден и нощ

40 х 60см
Продуктов код glassyk110
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Ден и нощ
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 1 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Plamen Dikov

Много съм доволен от календарите, които поръчах от вас. Благодаря ви и ви желая весели празници!

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Ден и нощ?

Тази картина на стъкло е впечатляващо произведение на изкуството, което представлява златисто геометрично слънце, разположено в центъра на композицията. Слънцето е изобразено със златисти лъчи, които излъчват от централния кръг, създавайки ефекта на сияние и топлина. Фонът е изграден от блокове в бяло и черно, придаващи структура и контраст на цялостната композиция. Използваните материали и техники придават различни текстури на всяка отделна част, което добавя дълбочина и интерес към произведението.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина би била идеална за места с модерен или минималистичен интериор, където може да служи като акцент в пространството. Тя би била отличен подарък за човек с интерес към абстрактното изкуство, архитектура или дизайн. Подходяща е за подарък при специални случаи като подарък за юбилей, откриване на нов бизнес или за хора, които ценят изкуството като част от своя домашен или офис интериор., любител на изкуството с интерес към абстракцията и модернизма, за някой, който цени иновативния дизайн, или за човек, който обича декорации с богати текстури и златни елементи. Отлично би паснала в офис пространство, арт галерия или в хола на модерен апартамент.

Цена:
100 38 лв