Стъклено АРТ пано - деца

30 х 30см
Продуктов код glass01
5.00
794

Стъклено АРТ пано – деца
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 17 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Деца?

Стъкленото АРТ пано представлява изкусителна симбиоза от изящество и нежност. На тази изумителна творба се разпростира вълшебен свят, в който цветовете играят ролята на магьосници, превръщайки паното в едно живописно произведение. В основата на композицията се изрисува вдъхновяваща картина на две деца, разчупващи баналното с прецизната си игра на колелото. Бежовите, сивите и кафявите нюанси вдъхват усещане за уют и спокойствие, създавайки атмосфера на приказка.

Зрителят се потапя в момента на радост и свобода, вярвайки, че може да усети вятъра в косите си и да усети емоцията от пътешествието. Стъклото придава неповторим блясък на картината, като я оживява и я прави почти тримерна. Това е идеалният подарък за рожден ден, който ще се върже с незабравими моменти и вдъхновение, внесени от красивото изкуство в дома на вашия близък.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Това стъклено арт пано е идеален подарък за деца и любители на изкуството, които ценят игривостта и емоцията на детството. Вдъхновено от моментите на радост и свобода, това уникално изображение ще допълни детската стая или интериора на дома с топлота и вдъхновение. Съчетанието на нежни цветове и магическата атмосфера го правят подходящ избор за рожден ден или специален повод, когато искате да подарите нещо уникално и вълнуващо.
Цена:
48 90 лв