Стъклено АРТ пано - Египетски пирамиди

30 х 30см
Продуктов код glass38
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Египетски пирамиди
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 7 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Египетски пирамиди?

Стъкленото АРТ пано "Египетски пирамиди" е вдъхновяваща проява на египетската култура и мистерията на древния Египет. Тази изключително изработена картина на стъкло представя египетските пирамиди чрез птичи поглед, като създава вълшебно усещане за пътешествие назад във времето.

Цветовете са богати и наситени, отразявайки пустинната палитра на Египет. Жълтите нюанси придават на пясъчните плоскости на пустинята топлина и дълбочина. Кафявите оттенъци създават реалистичен контур на пирамидите и структурите около тях. Синьото небе допълва композицията, създавайки контраст и визуална хармония.

Този стъклен арт пано е идеален подарък за приятел, който се интересува от египетската история и култура. Той представлява уникален начин да се допълни интериора на дома с изкусство, което излъчва загадъчност и вдъхновение. Безспорно, този подарък би бил чудесно изражение на признателност към него по случай рождения му ден. "Египетски пирамиди" стъкленото АРТ пано предлага възможността за неповторимо и вълнуващо пътешествие в древния свят на фараоните.

За кого е подходящо стъкленото арт пано?

Тази стъклена картина на египетските пирамиди е идеален подарък за ентусиасти на историята и културата на Древен Египет. Със своите живи цветове и птичи поглед, тя създава уникално усещане за пътешествие във времето. Подходяща е за приятели и близки, които обичат загадките на античните цивилизации. Тази изящна картина може да бъде чудесен подарък за рожден ден, специален повод или просто като израз на внимание и възхищение към тяхната страст към египетската култура.
Цена:
48 90 лв