Стъклено АРТ пано - Елегантен залог

30 х 30см
Продуктов код glassyk101
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Елегантен залог
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 9 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Ками Георгиева

Възползвах се от офертата за 4 календара + подарък 12 джобни календарчета и 1 ключодържател! Прекрасни са, много бързо и коректно се отнесоха, и с високо качество бяха направени! Ще се възползвам отново от услугите! Благодаря Ви и Препоръчвам и на други хора да ползват Вашите услуги! :)

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Елегантен залог?

На тази картина е изобразен доберман, облечен в стилен костюм с богато украсен ръкав, държащ сигара и играещ покер. Неговото уверено изражение и елегантна поза излъчват харизма и самоувереност. Тъмната му кожа в комбинация със залеза през прозореца добавя атмосфера на загадъчност. Отражението на светлината върху стъклената чаша и детайлите на покер чиповете допълват сцената със сетивност и реализъм.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина върху стъкло би била чудесен подарък за любители на кучета с чувство за хумор или за тези, които оценяват изкуството и игрите на ума. Идеална е за украса на игрални стаи, библиотеки или като уникален акцент в домовете на покер ентусиасти.

Цена:
48 90 лв