Стъклено АРТ пано - Есен край пътя

30 х 30см
Продуктов код glass37
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Есен край пътя
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 21 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Есен край пътя?

"Есен край пътя" е вълшебна стъклена АРТ картина, която зарежда с усещането за спокойствие и красота на есенния сезон. В тази уникална композиция се изобразява извиващ се път, загубен сред обрамбени от оранжеви и кафяви нюанси клони на есенни дървета. Листата блестят в зелени и живи оранжеви оттенъци, предизвиквайки усещане за уют и спокойствие. Топлите цветове създават хармония и визуална наслада, която обгръща всеки поглед.

Това е не само изкусително АРТ пано, но и перфектен подарък за специални събития като сватба, рожден ден или за да изразите благодарност към вашата майка. "Есен край пътя" може да бъде великолепно допълнение към дома или офиса, създавайки атмосфера на есенна хармония и вдъхновение. С този изразителен подарък дарявате не само красота, но и част от природната магия на есента.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Картината "Есен край пътя" е идеален подарък за всеки, който обича естетиката на есента и търси вдъхновение от природата. Тя е подходяща за сватбени двойки, които търсят символ на новия животен път. Също така, е подходяща за подарък за рожден ден, защото предава усещане за растеж и промяна. За майки, тя изразява нежност и грижа, подходяща за всякакви интериори, тя създава уют и спокойствие. Всъщност, тя е подходяща за всички, които ценят красотата на природата и се вълнуват от есенната магия.
Цена:
48 90 лв