Стъклено АРТ пано - Живописна дива природа

40 х 60см
Продуктов код glassyk93
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Живописна дива природа
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредство стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 14 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Живописна дива природа?

Картината върху стъкло представя богат и цветен колаж от животни и растения в стил папие-маше, който пресъздава една енчантед гора. В центъра е фигурата на благороден елен, заобиколен от разнообразие от животни, включително лисица и различни птици, всеки с уникален и детайлен патерн. Изобразените елементи са изработени с голяма степен на детайлност, създавайки дълбочина и измерение, като същевременно предлагат игрив подход към дивата природа.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина на стъкло би била идеален подарък за всеки любител на природата и дивите животни, било то за рожден ден, юбилей или друг специален повод. Тя би била особено подходяща за жени, които оценяват изкуството и имат страст към естетиката на природата.

Цена:
100 38 лв