Стъклено АРТ пано - Жълта роза

30 х 30см
Продуктов код glass23
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Жълта роза
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 24 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Daniela Ivanova

Висококачествено изпълнение и добро съотношение цена-качество

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Ne Sam Angel

Получихме си пратката прекрсна е благодарим от ❤

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Жълта роза?

Стъкленото АРТ пано "Жълта роза" е изразително произведение на изкуството, което съчетава изящество и елегантност в едно. В центъра на паното се издига величествено голямата златиста роза, символ на любов и красота. Нейните платнени листа се простират във въздуха, създавайки изключителна аура от нежност и жизненост.

Обкръжавайки розата, малки цветя и листенца разлистват палитра от нюанси - от бежово до зелено и кремаво. Тази изчистена комбинация от цветове придава на картината хармония и изисканост. Плавните переходи между цветовете създават деликатен контраст, който подчертава изисканата красота на мотива.

Този стъклен художествен панел е не само изящен декоративен акцент, но и силно символичен подарък. Подходящ е като жест на нежност и признание към вашия любим човек - подарък за жена, майка или приятелка. Също така, той е прекрасен избор за юбилей, рожден ден или друг специален повод, когато искате да изразите своите чувства с изкуство и стил. "Жълта роза" на стъкло пренася красотата на природата и чувствата в изтънчен и уникален арт панел, който ще остави дълбоко впечатление.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Стъкленото АРТ пано "Жълта роза" е подходящ подарък за всеки, който цени красотата на изкуството и символиката на цветята. То ще впечатли жена със своята изящност - идеален подарък за майка, сестра или приятелка. Също така, този арт панел може да бъде нежен жест на любов към партньорката или романтичен подарък за специален юбилей или рожден ден. Символът на жълтата роза изпъква като израз на приятелство, съпричастност и обич, правейки паното идеален избор за всякакви поводи и получатели.
Цена:
48 90 лв