Стъклено АРТ пано - Златен Париж

30 х 30см
Продуктов код glass55
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Златен Париж
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 16 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Tedka Stoqnova

Всичко което получих е чудесно

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Йорданка Георгиева

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Златен Париж?

Стъкленото АРТ пано "Златен Париж" е едно вълнуващо изкушение за сетивата, представящо изключителна комбинация от изкуство и емоция. В това произведение на изкуството се разплита нежен пейзаж на слънчев Париж, събличайки го от обичайната му рутина и обвивайки го в златист отблясък.

Айфеловата кула се изваява в центъра на картината, обвита в топли нюанси от жълто и кафяво, които подчертават нейната елегантност и историческа стойност. На фона се разпростират бежови и светлозелени нюанси, даряващи образа с пъстрота и дълбочина. Слънцето ласкае всичко с мека светлина, която златисто прелива през стъклената повърхност.

Този уникален арт пано е идеален подарък за вашата приятелка, като израз на вашия особен и нежен жест към нея. Също така, той може да бъде перфектното изкусително предложение за юбилей - символ на безкрайната връзка и красота на моментите, които споделяте. С "Златен Париж" ще поднесете не само изкуство, но и усещането за уют и естетика, което ще направи подаръка още по-специален.

За кого е подходящо стъкленото арт пано?

Стъкленото АРТ пано "Златен Париж" е идеален подарък за романтици, обичащи пейзажи и изкуство. Подходящо за подарък на приятелка или като подарък за юбилей. Това уникално произведение съчетава топлите цветове на слънчев пейзаж с иконичната Айфелова кула, създавайки магия и уют в дома. Със своята елегантност и символика, този арт пано е подходящ подарък за нов дом, дарявайки уникално измерение на пространството и запомнящи се моменти на красота.
Цена:
48 90 лв