Стъклено АРТ пано - Златен слънчоглед

40 х 60см
Продуктов код glassyk4
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Златен слънчоглед
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 19 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Вили Ахчиева

Благодаря за прекрасните календари и ключодържатели!

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Златен слънчоглед?

Тази стъклена картина изобразява слънчоглед, стилизиран с реалистични детайли и обогатен с металически златисти оттенъци, които придават на произведението топлина и изисканост. Цветът е подчертан върху тъмен фон, което още повече извежда на преден план текстурата и играта на светлината върху листата и семената. Ефектът на стъклото усилва блясъка и дълбочината на изображението, като създава впечатление за триизмерност.

Тази картина е идеална за модерни жилищни или офис пространства, които искат да добавят елемент на лукс и елегантност. Тя също така би била прекрасен акцент в галерии или дизайнерски магазини, където изкуството и интериорът се срещат. Стъклената картина може да послужи като централен фокус във всяка стая, привличайки погледа и стимулирайки разговори със своето изтънчено излъчване и богата палитра.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази стъклена картина със златен слънчоглед е чудесен подарък за хора, които имат изтънчен вкус и оценяват луксозните детайли в интериора. Тя е подходяща за артисти, дизайнери и тези, които търсят да внесат усещане за топлина и изисканост в своя дом или работно място. Идеална е за специални поводи като юбилеи, откриването на нов бизнес или като израз на благодарност и уважение. Прекрасен подарък за юбилей, рожден ден или имен ден.

Цена:
100 38 лв