Стъклено АРТ пано - Златни нишки

40 х 60см
Продуктов код glassyk94
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Златни нишки
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 24 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Ioana Vurbanova

Много съм доволна! Поръчката ми беше приета и изпратена изключително бързо и качествено! Благодарим!

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Diana Valkova - Dimitrova

Изключително съм доволна! Получих това, което очаквах, бързо и коректно! Поръчахме 4 бр. детски календара и коледно боди. Получихме и подаръци :)
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Златни нишки?

Картината представя изящен и съвременен абстрактен мотив, съчетаващ тъмни тонове с бляскави златни линии, които изглеждат като трески или реки, течащи през каменна плоча. Златните линии са наслоени и преплетени, създавайки усещане за триизмерност и движение. В контраст с тях стои изображението на деликатна бяла клонка, която добавя нотка на финес и елегантност към композицията. Платното играе с текстура и контраст, което му придава модерен и стилен вид.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина от стъкло би била идеален подарък за хора със съвременен вкус към интериорния дизайн, както и за тези, които оценяват изкуството като начин да добавят лукс и дълбочина към своето жилище. Подходяща е за специални поводи като новоселски празници, юбилеи или като корпоративен подарък.

Цена:
100 38 лв