Стъклено АРТ пано - Златни ритми

40 х 60см
Продуктов код glassyk84
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Златни ритми
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 10 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Златни ритми?

Тази стъклена картина впечатлява със своята изискана простота и елегантност, изобразяваща стилизирани златни и зелени листа на фон, който наподобява груба текстура на хартия. Абстрактният елемент на дизайна е допълнен от геометрични форми, които пресичат композицията, придавайки му съвременен и артистичен вид. Картина съчетава природни мотиви с модерна естетика, което създава усещане за топлина и стил.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Картината е подходяща за подарък на любители на растителността и природата, които ценят съчетанието между натурални мотиви и модерни дизайнерски решения. Тя би била идеален избор за декорация в дома или офиса на хора с вкус към фините и елегантни артикули. Особено подходяща е за тези, които обичат да внасят елементи на природата в своя интериорен дизайн.

Цена:
100 38 лв