Стъклено АРТ пано - Зората на мечтите

30 х 30см
Продуктов код glassyk31
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Зората на мечтите
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 22 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Evelina Dicheva

Много съм доволна от изпълнението и доставката на подаръка , който купих. Професионално и бързо обслужване. Продължавайте все така :-)

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Зората на мечтите?

Изображението на тази стъклена картина е очарователно сливане между класическата красота на ван Гоговата "Звездна нощ" и съвременни елементи, които придават нов живот на шедьовъра. В картината се забелязва един фигуративен елемент - силует на човек, стъпващ по пътеката на мечтите си, обграден от вихрушки от звезди и огнени небеса, които се разливат в топли златисти и оранжеви тонове. Този път води към обещаваща зора или залез, където небесата и земята се срещат във великолепна хармония. Светлините, които нежно пулсират върху снежните хълмове, придават на картината измерение на надежда и вечност. Стъклената повърхност увеличава дълбочината и блясъка на цветовете, правейки произведението още по-живописно и завладяващо.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази вълшебна стъклена картина е чудесен подарък за различни тържествени случаи. Тя би била идеална за юбилеи, рожденни дни, или като празничен подарък, особено за тези, които са страстни почитатели на изкуството или имат специална връзка с класическите шедьоври на миналото. Също така е отличен избор за дипломиране или начало на нова кариера, символизирайки пътешествието на индивида към нови начинания и мечти. Освен това, картина като тази би била значим и вдъхновяващ подарък за всеки, който се нуждае от доза надежда и възхищение в живота си.

Цена:
48 90 лв