Стъклено АРТ пано - Избрах теб

30 х 30см
Продуктов код glass_vm29
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Избрах теб
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 15 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано - Да имаш кого да обичаш

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Избрах теб?
 

Стъкленото АРТ пано "Избрах теб" е израз на нежни чувства и изисканост. В центъра на тази изящна творба се издига вашата снимка, завърта в нежна и грациозна кръгла форма, която символизира връзката ви – безкрайна и хармонична. Около тази централна точка се разгръща вълшебството на цветовете: пленителни декорации в лилав, прасковен и розов цвят допълват панорамата на вашия общ път. Тези тонове се преплитат в изчистена хармония, представлявайки силната връзка между вас.

И най-важното – около вашата обща история, на сърцето на този вълшебен панел, е разположено нежно послание, изпълнено с вяра и топлина. Това послание е признание в любовта, което изразява цялата вълнение и благодарност към вашия специален човек.

Това стъклено АРТ пано е идеалният подарък за жена, съпруга ви, за вашия годишен юбилей. То носи със себе си не само изкуство и естетика, но и топлота, спомени и емоции, които никога няма да избледнеят. Тази творба е почит към връзката ви и знак на вечната ви любов.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това стъклено АРТ пано е идеален избор за подарък на жена или съпруга. Със своята красота и уникалност, то изразява вашата нежност и обич. Подходящо е за подарък за годишнина, рожден ден или специален момент, когато искате да изразите своите чувства по особено изящен начин.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове. А това е част от нашата мисия!

Цена:
48 90 лв