Стъклено АРТ пано - Изкуство

30 х 30см
Продуктов код glass02
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Изкуство
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 17 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Denita Mihaylova

Страхотен професионализъм,благодаря Ви ,невероятни сте!

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Изкуство?

Стъкленото АРТ пано е впечатляващо изкуство, което съчетава изящество и иновативност. Тази картина на стъкло представя абстрактно изображение, което оживява със своята многоцветна комбинация от наситено жълто, успокояващо синьо и страстно червено. Всяка краска се прелива естествено в другата, създавайки хармонична игра на цветовете, която привлича окото и вдъхновява ума.

Тази стъклена картина е невероятен подарък за рожден ден или за приятел, който цени красотата и уникалността на изкуството. Създадена с майсторско умение, тя излъчва енергия и емоция, която може да оживи всяко пространство. Независимо дали я поставите в дома си, в офиса или в друг специален ъгъл, това стъклено АРТ пано ще добави дъх на съвременност и индивидуалност към атмосферата. Съчетавайки интригуващи форми и цветове, това изкуство на стъкло носи със себе си усещане за изключителност и вдъхновение.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Това стъклено АРТ пано е идеален подарък за приятел, който обича изкуството и цени уникалния дизайн. Със своите абстрактни форми и ярки цветове, то привлича вниманието и добавя модерен акцент във всяко пространство. Благодарение на своята експресивност, паното е подходящо за хора с разнообразни вкусове и стилове на обзавеждане. Този арт обект създава настроение и визуална наслада, които ще радват всеки, който цени индивидуалността и изразителността на изкуството.
Цена:
48 90 лв