Стъклено АРТ пано - Изумруден леопард

30 х 30см
Продуктов код glassyk44
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Изумруден леопард
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 18 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Изумруден леопард?

Тази зашеметяваща стъклена картина показва величествения образ на леопард, изпълнен с вибрантни зелени отенъци и детайли, които приличат на светещи диаманти. Животното е изобразено в профил, с очи, които излъчват интензивност и хищническа грация. По кожата му има редица капки, които изглеждат като живи скъпоценни камъни, допълнително подчертаващи мощта и благородството на този красив хищник. Контрастът между тъмните тонове и ярките светлини придава на картината изключителна дълбочина и триизмерност, което е допълнително подсилено от стъклената печатна повърхност.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина е перфектен подарък за страстните любители на дивата природа и съвременното изкуство. Тя би била подходяща за различни поводи като годишнини, тържества за успехи или като централен елемент в нов дом. Този артикул би могъл да впечатли и колекционери на изящно изкуство или да бъде стилен подарък за някой смел и смисъл за елегантност.

Цена:
48 90 лв