Стъклено АРТ пано - Контрасти и Хармония

40 х 60см
Продуктов код glassyk25
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Контрасти и Хармония
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 6 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Контрасти и Хармония?

Тази картина на стъкло представлява едно съвременно арт дело, в което се съчетават смелостта на абстракцията и изтънчеността на златния лист. Произведението играе с контраста между богатите черни и белите тонове, създавайки фон, на който златните елементи елегантно се открояват. Тези златни форми, напомнящи на фини, прецизни вени на листа или карти на света, добавят слой на изисканост и символично значение към картината.

Създадена с усещане за дълбочина и текстура, тази картина се отличава със своя модерен подход към традиционните техники, като използва стъклото не само като основа, но и като средство за постигане на прозрачност и отражение на светлината. Това добавя динамичен ефект, който променя външния вид на картината според ъгъла на гледане и осветлението на помещението.
Тази стъклена картина би била изключително подходяща за съвременни жилищни или офис пространства, където може да послужи като централен елемент в интериорния дизайн. Подаряването на такава картина би било идеално за хора с афинитет към модерно изкуство и декор, които ценят оригиналността и иновативните техники в изкуството.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това изискано арт пано може да бъде идеален подарък за приятели или семейство, които се преместват в нов дом или обновяват своя интериор. Той добавя момент на модерен и стилен декор към тяхната жилищна среда. За специални юбилеи, рожденни дни или други важни лични моменти, тази картина може да изрази вашата признателност и обич към получателя.

Цена:
100 38 лв