Стъклено АРТ пано - Космически Поток

40 х 60см
Продуктов код glassyk3
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Космически Поток
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 4 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Иванина

СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!ПОЛУЧИХ ГО ,НЕОЧАКВАНО БЪРЗО , СТРАХОТНА ИЗРАБОТКА И КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ !ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Милена

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Космически Поток?

Това стъклено арт пано представлява абстрактен поток от цветове и форми, които се сливат за да създадат визуално омайваща композиция. Динамичните линии и извивки имитират движението на вода и въздух, като същевременно придават усещане за космическа необятност. Топлите оранжево-златисти тонове контрастират на синьо-тъмната основа, като създават илюзия за огнени елементи, които танцуват в хармония със студените космически течения. Тази игра на контрасти и съчетанието на цветове правят паното изключително завладяващо и подходящо за модерен интериор, където може да служи като централен елемент или разговорна точка.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това стъклено арт пано би било идеален подарък за любители на съвременното и абстрактно изкуство, които се наслаждават на дълбоките и богати на контраст цветове. Подходящо е за иновативни и креативни личности, които ценят динамичните и вдъхновяващи произведения, както и за онези, които имат страст към интериорен дизайн и искат да внесат модерен и художествен акцент в своето пространство. Така също и за колекционерите на уникални арт пана, търсещи да добавят едно запомнящо се и впечатляващо парче към своята колекция. Прекрасен подарък за юбилей, рожден ден или имен ден.
Още продукти
Цена:
100 38 лв