Стъклено АРТ пано - Космос

30 х 30см
Продуктов код glass07
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Космос
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 7 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Карина Борисова

Прекрасни персонални подаръци! Благодаря !

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Космос?

Стъкленото АРТ пано "Космос" е впечатляваща изобразителна мозайка, която пренася наблюдателя в далечните безкрайни простори на космоса. В центъра на тази изумителна картина се издига светещото слънце, което излъчва топлина и живот, а около него вървят планети в различни размери и нюанси на черно, сиво и жълто. Съчленените детайли на планетите разкриват техните повърхности и контури, създавайки усещане за реалност. Цветовата гама включва дълбоко черно и мистично сиво, които придават на картината дълбочина и загадъчност. Жълтите акценти добавят яркост и насочват вниманието към слънцето и звездите. Този уникален арт пано е идеален подарък за мъж, приятел или за специален рожден ден, предоставяйки възможност на всеки да се потопи в чаровната атмосфера на космоса.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази стъклена картина на тема "Космос" е идеален избор за хора, които обичат мистериите на вселената. Подходяща е за мъже, приятели и всички, които обичат космическата тематика. Този елегантен подарък е перфектен за рожден ден или специален повод, като добавя уникален акцент в интериора и вдъхновява с красотата и бързото усещане за простор.
Цена:
48 90 лв