Стъклено АРТ пано - Лилава река

30 х 30см
Продуктов код glass45
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Лилава река
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 22 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Ani

Страхотни сааа❤

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Лилава река?

"Лилава река" е вълшебно стъклено АРТ пано, което излъчва мистерия и красота. Тази картина представя нощен пейзаж, който изпъква с елегантност и хармония. Лунната светлина леко разсейва тъмното небе и подсказва на звездите да изпъкнат с меки блясъци.

Реката е изобразена с лилави отблясъци, които се носят сред водата, придавайки илюзия на ефирност и тайнственост. Нежните розови и жълти нюанси се преплитат сред лилавото, създавайки неповторима игра на цветове и настроение.

Сградите се издигат отзад като сянка, леко озарявани от нежния светлинен поток. Те придават на картината измерение и история, показвайки, че дори в нощта има живот и красота.

"Лилава река" е перфектният подарък за жена, който искаш да зарадваш в специален ден. Това изкусително АРТ пано съчетава магията на цветовете със загадъчната атмосфера на нощния пейзаж, предоставяйки на нейните очи и душа уникално изживяване.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

"Лилава река" е съвършеният подарък за жена, която обича красотата на нощния пейзаж и ценния изкусствен детайл. Това стъклено АРТ пано ще впечатли душата й с лилавите, розови и жълти оттенъци на реката и сградите под лунния светлинен залез. Идеален подарък за рожден ден или специален момент, когато искаш да изразиш своята прецизна внимателност и чувство за изкуство.
Цена:
48 90 лв