Стъклено АРТ пано - Лилав залез

30 х 30см
Продуктов код glass63
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Лилав залез
Изработва се на 4мм.  стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 22 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Лилав залез?

Стъкленото АРТ пано "Лилав залез в Париж" е едно вълшебно произведение, което обединява красотата на Айфеловата кула с изумителния пейзаж на града на светлините. Тази стъклена картина представя момент от залеза, когато небето се оцветява в нежни лилави и розови оттенъци, създавайки атмосфера на спокойствие и вълнение.

Визията от високо разкрива града на любовта в неговата пълна слава. Айфеловата кула се издига впечатляващо, докато в далечината се простират покривите на старите сгради и извиращите булеварди. Смесицата от лилави и розови нюанси нежно обгръща града, представяйки го в уникална светлина.

Това е идеалният подарък за рожден ден, юбилей или Коледа, който ще остави незабравимо впечатление. Със своите наситени цветове и романтична атмосфера, това стъклено пано предава специалните моменти и емоции на специални събития. Той също така може да бъде прекрасен избор за подарък на колега, който ще оцени уникалния и изискан стил на произведението.

За кого е подходящо стъкленото пано Лилав залез?

Стъкленото АРТ пано "Лилав залез в Париж" е перфектният подарък за романтици, които обичат изкуството и пътешествията. Идеален избор за рожден ден, юбилей или Коледа, този панел ще оцвети специалните моменти с магията на Париж и нюансите на лилаво и розово. Подходящ подарък за жена, за колега, той предава усещането за изисканост и стил, правейки го чудесен подарък за всяко специално събитие.
Цена:
48 90 лв