Стъклено АРТ пано - Листопад в злато

100 х 40 см
Продуктов код glassyk71
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Листопад в злато
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 3 часа

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
167 20 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Диана Начева

Днес си получихме календарите.Страхотни са.Благодарим за бързината и коректността.Весели празници!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Листопад в злато?

Тази стъклена карина представя абстрактна интерпретация на златна есенна гора, където листата се открояват като светещи фрагменти срещу нежен фон. Използваните цветове са богати и топли, преобладават златисти и бежови нюанси, които създават усещане за изящество и благородство. Светът на стъклото добавя дълбочина и яркост, като прави всеки лист да изглежда като капка злато, която е готова да се откъсне и падне.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Картината е идеален подарък за хора, които обичат есента и нейните топли цветове, за ценители на абстрактното изкуство, или за тези, които търсят стилен и изискан акцент в своя дом или офис. Също така е подходяща за подарък при специални случаи като сватби, годишнини или за нов дом.

Цена:
167 20 лв