Стъклено АРТ пано - Лодки във Венеция

30 х 30см
Продуктов код glass18
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Лодки във Венеция
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 24 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Лодски във Венеция?

Стъкленото АРТ пано "Лодки във Венеция" е впечатляващо произведение на изкуството, което ще озари всеки интериор. Тази картина на стъкло представя неповторимата атмосфера на Венеция - градът на каналите и романтиката. С изчистени линии и живописни детайли са изобразени старинни лодки, плаващи по тъмните води на града, съпровождани от величествените венециански сгради. Палитрата включва нюанси от синьо и бежово, които придават на картината спокойствие и елегантност.

Това изкушение за сетивата представлява идеален подарък за жена, особено за юбилей. Стъкленото АРТ пано ще я отведе на виртуално пътуване до Венеция и ще я остави възхитена от неговата красота и усещане за уникалност. Тази картина не просто украсява стената, но създава и чувство за изисканост и приказно преживяване в света на изкуството и пътешествията.

За кого е подходящо стъкленото арт пано?

Това стъклено арт пано е идеален подарък за жена или всеки, който обича изкуството и романтиката на Венеция. Подходящ е за жени и мъже, както и за специални поводи като юбилеи. С впечатляващите си цветове и изящни детайли, то добавя елегантност и уют към всяко пространство.
Цена:
48 90 лв