Стъклено АРТ пано - Лотосови цветове

40 х 60см
Продуктов код glassyk46
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Лотосови цветове
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 19 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Лотосови цветове?

Тази въздействаща стъклена картина представя серия от изящно изобразени лотосови цветове, плуващи върху тъмно зелена и аквамаринова водна повърхност. Цветовете на лотоса са със златисти и розови отенъци, които се открояват срещу фона, сякаш са оградени от светлина и топлина. Ефектът на текстурираната повърхност подсилва усещането за дълбочина и натуралност. Тази картина е въплъщение на спокойствие и елегантност, и единственото й присъствие в стаята внася чувство за мир и умиротворение.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина би била идеален подарък за тези, които ценят медитативната красота и символизма на лотоса, като например практикуващи йога или медитация. Тя е отличен избор за релаксираща домашна обстановка, спа центрове, или като умиротворяващ подарък за нов дом или офис.

Цена:
100 38 лв