Стъклено АРТ пано - Любовта ми е вселена

30 х 30см
Продуктов код glass_vm32
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Любовта ми е вселена

Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 8 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Mina Kartova

Чудесни продукти, супер качество, много бързи и любезни! Препоръчвам

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Teodora Todorova

Страхотни и бързи.благодарим!

Antoniq Dikova

Страхотни тениски ,бързо и точно обслужване!!!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано - Любовта ми е вселена

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото пано Любовта ми е вселена?

Стъкленото АРТ пано "Любовта ми е вселена" е израз на безкрайната привързаност и дълбока връзка, която споделям с теб. Шестте хоризонтални снимки са като прозорци към нашите спомени, които се преплитат като звезди на небето. Всяка снимка разказва своята история - нашите приключения, усмивки и споделени моменти.

Около тях, нежни декорации на морска тематика представят нашето пътуване през времето, като корабчета, морски звезди и водни вихрушки. Те символизират нашата непрекъсната съвместна вълна от емоции и усещания.

Между снимките се преплитат думите, които винаги са се старали да изразят най-дълбоките чувства. Тези послания са като перли на врата на моята душа, обгърнали те се с любов, като невидима нишка, която ни свързва завинаги.

"Любовта ми е вселена" е вдъхновение и обич, отразени в стъкло и цветя, вода и небе. Това пано не е просто произведение на изкуството, а спомен за нашата уникална и неизмерима връзка, която живее във всеки поглед и докосване.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това стъклено АРТ пано "Любовта ми е вселена" е подходящо за всеки, който желае да изрази своите чувства и привързаност към специален човек. То може да бъде подарък за романтичния партньор, за годеж, сватба или юбилей. Също така, паното може да бъде идеален подарък за годишнина, рожден ден, Деня на влюбените или просто като жест на благодарност и приятелство.

Този изкусителен дизайн с морски декорации и лични послания го прави подходящ за хора с различни интереси и възрасти. Той съчетава красотата на изкуството със силния символизъм на любовта и споделените спомени. Всъщност, този вид пано е подходящ за всеки, който желае да изрази своите емоции и да създаде вечен знак за специалната връзка, която споделя с любимия си човек.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове. А това е част от нашата мисия!

Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв