Стъклено АРТ пано - Манхатън

30 х 30см
Продуктов код glass51
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Манхатън
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 17 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Манхатън?

Стъкленото АРТ пано "Манхатън" е вълшебен израз на нощния пулс на големия град. В тази уникална стъклена картина се откроява впечатляващ пейзаж, представящ известен мост, нежно облечен в зелени светлини, които създават мистериозна и елегантна атмосфера. Цветовете на творбата са дълбоки и интензивни - черно, зелено, бежово и сиво се преплитат, създавайки съблазнителна хармония на нощните нюанси.

Този елегантен подарък е идеален за специални събития като юбилей, Коледа или рожден ден. Той може да бъде израз на вашата обич и внимание към близък човек - жена, мъж или приятелка. Стъкленото АРТ пано "Манхатън" не само ще декорира техния дом или офис с естетика и стил, но също така ще внесе частичка от вълшебството на нощния градски пейзаж в техния свят.

Тази изящна творба съчетава абстракцията на цветовете със силното впечатление от мегаполиса и създава усещане за изключителност и усърдие. "Манхатън" носи в себе си не само визуална красота, но и емоционално въздействие, което я прави перфектен подарък за специални хора във вашия живот.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

Стъкленото АРТ пано "Манхатън" е подходящо изкушение за всеки, който обича смесицата от градски живот и нощна магия. То е идеален подарък за приятели, любители на съвременната изкуство, които ценят елегантността и стилната декорация. Отличен избор е за юбилеен повод, Коледа или рожден ден, за да изразите вашия уникален обичай към приятел, семейство или партньор. Това изкусително пано ще заслужено намери място в дома или работното пространство на тези, които се вдъхновяват от градската енергия и естетиката на нощния Манхатън.
Цена:
48 90 лв