Стъклено АРТ пано - Мистериозни цветя

40 х 60см
Продуктов код glassyk83
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Мистериозни цветя
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 12 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Янева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново

Десислава Кръстева

Възползвахме се от промо офертата за 4 календара с еднаква снимка + 12 джобни календарчета и ключодържател като подаръци. Изключително сме доволни! Бързо, коректно и с високо качество! Препоръчвам!

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Мистериозни цветя?

Тази стъклена картина е израз на елегантност и сдържана красота. На нея са изобразени стилизирани цветя в земни и златисти тонове, които придават изтънчен и класически чар на изображението. Венчелистчетата са изпълнени в дълбоки черни нюанси, създаващи драматичен контраст със златистия фон, който е оживен от неуловими отблясъци и петна от боя. Картината съчетава традиционни мотиви с модерни елементи, като се вижда ефекта на падащи капки и абстрактни форми, което добавя динамизъм и съвременно излъчване

За кого е подходящо стъкленото пано?

Картината е подходяща за подарък за всеки, който цени изискаността и вечната красота в изкуството. Тя би била отличен избор за хора със зрял вкус, които обичат да внасят артистично усещане в своя дом или офис. Този артикул би паснал идеално в традиционно обзаведени пространства, както и в модерни интериори, които търсят класически акцент.

Цена:
100 38 лв