Стъклено АРТ пано - Мистика

40 х 60см
Продуктов код glassyk86
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Мистика
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 2 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Мистика?

Картина от стъкло прелъстително обрисува една изумителна сцена на природата. Пред очите на зрителя се разгръща изключителна панорама със златисти планини, които се издигат вдигащи се като слънчева круна върху хоризонта. В преден план, красотата на черното дърво възниква с неповторимия си контраст – стъблото и клоните му са в плътен черен цвят, но по тях се разпръскват златисти листа, като дребни бижута, които огряват в слънчевата светлина. Небето, изпъстрено със сиви нюанси, добавя драматичност и мистика към сцената. Във въздуха плъзгат черни птици, които придават на картината още по-магическо настроение. Съчетанието от злато, черно и сиво създава атмосфера на таенственост и величие, която приковава погледа и провокира въображението.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина върху стъкло е подходящ подарък за хора, които ценят красотата на природата и изкуството. Тя може да бъде подарена на любители на изисканите и оригинални декорации за дома.

Цена:
100 38 лв