Стъклено АРТ пано - Небостъргачи

30 х 30см
Продуктов код glass46
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Небостъргачи
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 24 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Небостъргачи?

Създадено с изумление и изкуство, стъкленото АРТ пано "Небостъргачи" представя зашеметяваща градска симфония от цветове и контури. Тази картина на стъкло разкрива впечатляващ градски пейзаж, на който високите сгради и небостъргачи се издигат към небето като съвременни обелиски на цивилизацията.

Словно магична палитра, цветовете се преплитат в хармоничен танц - лилаво и розово нюанси докосват хоризонта, представяйки залеза с топли нотки, докато бежови и оранжеви отблясъци създават смяна на деня и нощта. Тази стъклена картина вълнува със своята изящност и смелост в цветовете, предавайки емоцията и динамиката на съвременния градски живот.

Изискан и неподражаем подарък, "Небостъргачи" на стъкло е перфектният избор за празнични поводи като Коледа, рожден ден или годишнина. Този изкусителен образ на градския пейзаж ще остави дълготрайно впечатление и ще добави нотка на изкуство и уникалност в дома на получателя.

За кого е подходяща стъклената картина?

Стъкленото АРТ пано "Небостъргачи" е подходящ подарък за приятели, които обичат градския живот и се вдъхновяват от неговата енергия. Това е идеален подарък за любители на модерното изкуство и цветовете, които обичат уникални и изискани декорации. Подходящ е за специални поводи като Коледа, рожден ден или подарък за годишнина, за всеки, който цени индивидуалността и красотата на градския пейзаж, запечатан в изящен стъклен образ.
Цена:
48 90 лв