Стъклено АРТ пано - Нежен водопад

30 х 30см
Код glass06
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Нежен водопад
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 7 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Нежен водопад?

"Нежният водопад" е великолепно стъклено АРТ пано, което представя вълшебен горски пейзаж. В центъра на картината се издига впечатляващ голям водопад, чиято кристално чиста вода се стича по скали и създава мелодичен звук на падащите капки. Великолепието на природата е заснето в детайли - от нежната игра на светлината върху водните струи до контурите на околните дървета.

Дърветата с розови листа създават обстановка на мечтателност и хармония. Розовите нюанси придават на пейзажа допълнителна нежност и елегантност, съчетани със сила и усещане за вълшебство. Този изразителен стъклен панел е идеален подарък за специална жена във вашето живот, независимо дали става въпрос за юбилей, рожден ден или просто желание да изразите своята обич и внимание към нея. "Нежният водопад" носи красотата и спокойствието на природата в дома й, създавайки атмосфера на изящество и вдъхновение.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това стъклено АРТ пано "Нежен водопад" с горски пейзаж и розови дървета е идеален подарък за всяка жена. Съчетавайки естетика и природа, той е подходящ за всеки повод - юбилей, рожден ден, годишнина или просто като жест на обич и внимание. Този изразителен арт панел ще донесе уют и хармония в нейния дом или работно пространство, създавайки вълшебно усещане за красота и спокойствие.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв