Стъклено АРТ пано - Нежен Париж

30 х 30см
Продуктов код glass62
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Нежен Париж
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 7 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Renata Vlaeva

Благодаря за прекрасните календари!! ;*

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Цвети Тодорова

Бързи, точни, коректни и страшно разбрани. Поръчвам за втора година при вас. Получих страхотни календари отново за супер кратко време. Благодаря за компромиса въпреки, че грешката беше изцяло моя. С удоволствие ще продължа да използвам услугите ви и занапред. Весели празници и много доволни клиенти ви желая

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъклената картина Нежен Париж?

"Нежен Париж" е изключително вълшебно Стъклено АРТ пано, което съчетава елегантността на града на светлините с романтичната му атмосфера. Панорамата на Париж с Айфеловата кула се представя в нежни сини и зелени нюанси, които придават на изображението дъх на мистерия и спокойствие. В центъра на картината се издига иконичната Айфелова кула, олицетворение на града, обгърнат от романтика и красота.

Визуализираната голяма фонтанна алея и околният парк създават усещане за хармония и уют, като всяко детайлно изобразено дърво и цвете приносят допълнителен елемент на природната красота на мястото. Този подарък носи в себе си магията на Париж, която може да бъде дарена по повод рожден ден, имен ден, Коледа или просто като жест на нежност и признателност към специална жена в живота ви – майка, баба, приятелка. "Нежен Париж" е прозорец към изисканата красота на световноизвестния град и представлява уникален начин да се предаде дълбокият символизъм на моменти, споделени с любимите хора.

За кого е подходящо стъкленото пано Нежен Париж?

"Нежен Париж" - вълшебна Стъклено АРТ картина с Айфеловата кула в синьо и зелено. Идеален подарък за рожден ден, имен ден, Коледа или за специална жена - майка, баба, приятелка. Израз на романтика и красота, този пано пренася усещането за Парижката атмосфера. Прекрасен подарък за приятелка, която обича красивите парижки гледки.
Цена:
48 90 лв