Стъклено АРТ пано - Неон

30 х 30см
Продуктов код glass09
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Неон
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 11 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано Неон?

Стъкленото АРТ пано - Неон е изключително уникално и модерно произведение на изкуството, което впечатлява със своята смелост и изразителност. На паното е изобразена изящна женска фигура, окутана от ефирния блесък на неонови оттенъци. Артистичният подход придава на тази картинка неповторима динамика и визуална дълбочина.

Палитрата от цветове, включително синьо, зелено, жълто и наситени оттенъци, създава жива игра на светлини и тъмнина, като придава на изображението почти магично настроение. Неоновите нюанси създават интензивност и контраст, което подчертава красотата и загадъчността на женската фигура.

Това стъклено АРТ пано не само е чудесен декоративен елемент за интериора, но също така и символ на креативност и изкуство. Стилното съчетание на смелите неонови цветове и изящната женска силует създава вълшебна атмосфера на модерност и индивидуалност.

Това е перфектният подарък за рожден ден или за вашата приятелка, тъй като излъчва емоция, красота и стил. Със своята оригиналност и вълнуващо присъствие, стъкленото АРТ пано - Неон ще запленява погледите и създава незабравима атмосфера във всяко пространство.

За кого е подходяща стъклената картина Неон?

Тази красива стъклена АРТ картина с неонови акценти е подходящ подарък за хора, ценящи смелостта на модерното изкуство и иновациите в интериорния дизайн. Тя ще оценият интригуващата комбинация от неонови цветове и изящна женска фигура. Тази картина е подходяща за съвременни домове и работни пространства, където желанието за изразност и индивидуалност се преплита с усещането за изкуство и креативност.
Цена:
48 90 лв