Стъклено АРТ пано - Нощна Венеция

30 х 30см
Код glass39
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Нощна Венеция
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 10 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Нощна Венеция?

Стъкленото АРТ пано "Нощна Венеция" представлява вълнуваща сцена от нощния пейзаж на Венеция. В този нежен и изискан арт произведение, сградите изпъкват с магичната си атмосфера, обгърнати от топлата светлина на уличните лампи. Огледалната повърхност на канала на Венеция се разкъсва от отблясъците на звездите и светлината, отразявайки всичко в нежни сини, оранжеви, кафяви и жълти нюанси.

Това изкусително АРТ пано е идеален подарък за рожден ден, подходящ както за майка, така и за приятелка. То ще пренесе магията на Венеция в техния дом, създавайки уют и разнообразие от цветове и емоции. Този уникален образ ще им предостави възможността да се насладят на чаровната атмосфера на града на каналите, дори ако са далеч от него.

За кого е подходяща стъклената картина с пейзаж?

Стъкленото АРТ пано "Нощна Венеция" е вълшебен подарък за рожден ден за майка или красив подарък за приятелка. Тази красива картина запечатва нощния пейзаж на Венеция с улиците и каналите, осветени от улични лампи. Цветовете са наситено синьо, оранжево, кафяво и жълто. Този арт произведение ще донесе уют и магия в техния дом, като им предостави възможността да се насладят на едно от най-романтичните места на света.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв