Стъклено АРТ пано - Огнен пилот

30 х 30см
Продуктов код glassyk54
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Огнен пилот
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 15 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

50 х 50см 104.56 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Ивелина Павлова

Точни, коректни, бързи! Качеството на календарите е страхотно! Да не говорим, че не бях подала коректни данни и въпреки това, всичко беше готово и пратено към мен в рамките на един ден. Ще препоръчвам на всичките си приятели и самата аз ще поръчвам отсега нататък винаги от вас.

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Огнен пилот?

Картината на стъкло демонстрира драматична и енергична сцена със сюрреалистичен образ на скелет в огнен вихър, каращ мотоциклет. Мотоциклетът излъчва сила и стил, с акценти, които отразяват светлината, добавяйки дълбочина и текстура на изображението. Огънят и димът, които се вихрят около главата на скелета, са изпълнени в нюанси на синьо и оранжево, създавайки впечатление за движение и хаос. Тази сцена е напрегната и завладяваща, като съчетава мрачен стил с интензивния адреналин на моторния спорт.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина би била прекрасен подарък за юбилей на рокер.Тази стъклена картина е идеална за мотористи или за тези, които обичат адреналиновите спортове и сюрреалистичното изкуство. Тя би била страхотен подарък за младежки рожден ден, специално събитие като годишнина от началото на мотористка кариера, или за обзавеждане на мъжки кът в дома.

Цена:
48 90 лв